Aan het laden

Over ons

Over ons Over ons

Pharmadécor is een bedrijf met een 40tal medewerkers. Het zijn stuk voor stuk professionals in hun domein. Pharmadecor is opgericht in 1981. Dankzij al deze jaren ervaring beschikken wij over de nodige creativiteit en know how om van de inrichting van uw apotheek een succes te maken.

Wij verzorgen alles: van ontwerp tot realisatie. Of het nu gaat om een kleine ingreep of een totaalinrichting, er wordt steeds naar uw wensen geluisterd. Alleen zo kunnen we, rekening houdend met uw budget, tot een persoonlijk, praktisch en uniek resultaat komen. Na alle besprekingen ontvangt u een uitgebreid plan met alle mogelijke aanzichten en een overzichtelijke offerte.

Eens een project op papier is aanvaard gaat alles zeer vlot. Ons team komt allereerst bij u om al het nodige nauwkeurig op te meten. De exacte plafondhoogte, de rechtheid van de hoeken en elektrische voorzieningen zijn details die tot een perfect resultaat leiden.

Dankzij onze scherpe planning en ons uitgebreid en geperfectioneerd machinepark garanderen wij u een maximum aan resultaat in een minimum van tijd en natuurlijk ook een minimum aan overlast voor u!

filosofie

Apothekers zijn er om mensen te helpen, om raad te geven, om het juiste product te geven. En daarbij staat de patiënt centraal en niet het product. Daarom is het belangrijk deze ook die centrale plaats te geven. Dat hij zich daar goed voelt, welkom voelt en dat u als apotheker voor hem kan zorgen.

 • CONNECT
  De gevel van uw apotheek straalt uw professionalisme en vakkennis uit. Maar het moet vooral patiënten aantrekken en verwelkomen. Het gevoel geven dat u ze graag ontvangt.
 • COMPLETE
  Niet alleen de gevel van de apotheek, maar ook het privé-gedeelte maakt een deel uit van de uitstraling. Dit trachten we binnen uw budget perfect te integreren tot een sterk geheel en met respect voor uw privacy.
 • DETAILS
  Een onafgewerkt hoekje valt nu eenmaal meer op dan verwacht en schept een verkeerde indruk. Die details zijn belangrijk, we zorgen voor de perfectie tot in het kleinste detail. Want enkel perfect is goed genoeg voor ons.
 • OVERVIEW
  Overzicht zet aan tot kopen. Mensen houden ervan om snel te vinden wat ze zoeken en tegelijk ook nieuwe producten te ontdekken. Goed voor uw omzet. En natuurlijk houdt u ook het overzicht.
 • TRANSPARANT
  Geneesmiddelen en verzorgingsproducten houden van transparantie. Patiënten verwachten ook transparantie naar hen toe.
 • CARE
  Als professional moet u kunnen rekenen op de meest praktische oplossing om uw patiënten zo snel en eciënt mogelijk te bedienen. Beter en sneller zorgen voor hen, is een zorg voor ons.

U leeft niet in uw apotheek. Waarom zou u naast een aangename werkruimte niet ook uw leefruimte veraangenamen? Van Overstraeten is meer dan Pharmadécor.

filosofie