Over ons

pharmadecor
Pharmadécor is leidinggevend op het gebied van de apotheekinrichting.
Ons bedrijf dankt haar succes aan de voortdurende dialoog met de klant, het toepassen van de recentste technieken en tendensen en de kwalitatief hoogstaande uitvoering.

Pharmadécor staat er garant voor dat alle te doorlopen stadia bij de inrichting of renovatie van uw apotheek begeleid en vlot verlopen (bouwaanvraag, materiaalkeuze, budgetering, planning en opvolging van de werken …)

Uw succes

Pharmadécor is een bedrijf met een 40tal medewerkers. Het zijn stuk voor stuk professionals in hun domein. Pharmadecor is opgericht in 1981. Dankzij al deze jaren ervaring beschikken wij over de nodige creativiteit en know how om van de inrichting van uw apotheek een succes te maken. Wij verzorgen alles: van ontwerp tot realisatie.

Of het nu gaat om een kleine ingreep of een totaalinrichting, er wordt steeds naar uw wensen geluisterd. Alleen zo kunnen we, rekening houdend met uw budget, tot een persoonlijk, praktisch en uniek resultaat komen. Na alle besprekingen ontvangt u een uitgebreid plan met alle mogelijke aanzichten en een overzichtelijke offerte.

Eens een project op papier is aanvaard gaat alles zeer vlot. Ons team komt allereerst bij u om al het nodige nauwkeurig op te meten. De exacte plafondhoogte, de rechtheid van de hoeken en elektrische voorzieningen zijn details die tot een perfect resultaat leiden.

Dankzij onze scherpe planning en ons uitgebreid en geperfectioneerd machinepark garanderen wij u een maximum aan resultaat in een minimum van tijd en natuurlijk ook een minimum aan overlast voor u!

 

ab